sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ihan retuperällä

tämä blogin päivittäminen. Uusia käsitöitäkään ei kyllä ole aloitettu eikä vanhoja saatu valmiiksi.

Muutoksia asumismuodossa on kuitenkin tapahtunut ja niiden jälkipyykkiä pestään edelleen - lähinnä uuden asunnon sisustamista ja  pakkauslaatikoiden purkua ja miettimistä kannattaako niitä ihan kaikkia sittenkään purkaa...

Muuten elämään kuuluu tasaisesti pumppia, combattia, sh'bamia (aivan ihanaa), cx worksia, pilatesta ja tanssia. Siinähän ne illat kuluu ihan ittekseen.

Silloin tällöin päivitän itseni ajan tasalle Kukka Laakson blogin seuraamisessa. Sieltä löytyy todella hyvää tietoa kahvakuulaharjoitteluun (ohjeet pätevät myös muuhun kuntoiluun). Lisäksi sieltä löytyy minun ajatusmaailmaani sopivia oivalluksia, kuten:
  1. Yksikään nainen ei “tarvitse” laihuutta, mutta kaikki tarvitsevat voimaa. Se ei suoraan ole suurten lihasten synonyymi – mutta se on synonyymi kehon toiminnalle ja kyvylle käyttää omia raajoja (Tavoitteet ja todellisuus)
  2. Lainaus Rosa Meriläisen kolumnista: “Tärkeä ohjenuora joka naiselle onkin: siisti koti on merkki hukkaan heitetystä elämästä. Naisten kannattaisi pikaisesti vähentää kotityöt miesten hyvälle tasolle ja käydä sen sijaan vaikka baarissa useammin.” baarin sijalla kirjoittaja ehdottaa omaan kuntoonsa satsaamista - kannattaa lukea molemmat jutut kokonaan (Pudota se moppi)
  3. ja paljon paljon muuta hyvää ja mielenkiintoista asiaa...