maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulukuun uutisia

Kun mitään en ole saanut aikaiseksi niin tarkoitus oli esitellä edes lankaostoksiani. Kerä sieltä täältä on eksynyt kotiini ja jonkinlainen suunnitelma on aina ollut mielessä kun niitä olen ostellut, mutta suunnitelmiksi ovat toistaiseksi jääneet.
Kuvassa Polku-lankaa josta ostohetkellä oli tarkoitus tehdä kauluri jälkeläiselle (ehkä Ambitus), Puro - kauluri/huivi itselle, Miami ja ihan tuntematon Preishit tiskirättejä varten - ei voi mitään mutta tuon kerän nimen painotus osuu mielessäni sanan loppuosaan :)

Kun kuitenkin sain tämänkin verran aikaiseksi, että keräsin kerät ympäri huushollia yhteenpaikkaan kuvaamista varten niin tulipa tartuttua koukkuun ja kokeilin krysanteemi-mallilla hankainta/pesintä tai miksi tätä voisi kutsua - ihan tiskirätti se ei ole ja ohjeessa kulkee nimellä tawashi.
Päättelemistä vaille valmis.
Takapuoli on vähän epämääräisen näköinen, joten ehkä jatkossa kokeilen niitä KYH11:een tekemiäni pyöreitä pesimiä - ovat ainakin siistimpiä.

Edellispostauksessa esittelemäni frilla-lanka on päässyt vähän eteenpäin elämässään. Aloitin neulomalla, mutta en tykkää tehdä tätä. Virkkaisin, mutta mustasta on äärettömän vaikea nähdä edelliskerroksen silmukoita, joten taitaa sekin jäädä. Mitähän muuta näistä hörhelölangoista voisi tehdä kuin huiveja? Tiedän, että vaikka saisinkin tuon valmiiksi niin en ikipäivänä tule tuota käyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti